Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Diham
Sportul te scapa de kilogramele in plus! Doar 39 lei pentru un abonament de 8 sedinte Fitness sau 49 lei pentru un abonament de 12 sedinte de fitness doar la Dumsil Gym! 
Timp ramas: 00 ore
Cumparate: 25
Reducere: -65%
Pret intreg: 110 lei
39 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Sportul te scapa de kilogramele in plus! Doar 39 lei pentru un abonament de 8 sedinte Fitness sau 49 lei pentru un abonament de 12 sedinte de fitness doar la Dumsil Gym!

Oerta include:

Doar 39 lei pentru abonament 8 sedinte de fitness
Doar 49 lei pentru abonament 12 sedinte de fitness

Programul salii de fitness: Luni - Vineri: 10:00-22:00, Sambata: 10:00-16:00; Duminica: inchis.

Cu peste 3 milioane de practicanti in fiecare tara, fitnessul este unul din sporturile cele mai practicate. Incepand cu anii 1980 cand era foarte la moda aerobicul sau cu disciplinele care amestecau dansul cu artele martiale, fitnessul a stiut foarte bine sa se impuna.

Ce este fitnessul?
Acest termen se refera la ansamblul de activitati pentru mentinerea in forma care sunt propuse in salile de sport (streching, antrenament cardio, etc.).

Evolutia fitnessului. Fitnessul isi are originile in aerobic, care provine si el la randul sau din dansurile ritmice, cum ar fi jazzul modern. In anii 1970, Jane Fonda devine imaginea aerobicului si dezvolta o metoda numita "antrenament aerobic". Incepand cu anii '80, incep sa se dezvolte peste tot in lume sali de sport care propuneau numeroase cursuri. Disciplinele fitnessului sunt din ce in ce mai numeroase, aparand in fiecare an cateva noi.

Fitnessul cuprinde o multitudine de activitati. Va prezentam cateva dintre ele in acest articol. Veti putea gasi mult mai multe in salile de sport.