Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Tineretului
6 Luni cu dinti sanatosi! Doar 49 lei lei in loc de 400 lei pentru Abonament dentar: Consultatie + Plan de tratament + 2 Detartraj cu ultrasunete + 2 Periaj Profesional + 2  Air-Flow + 2 Tratamente inflamatorii + 2 Obturatii compozit simple, numai la Cmi Dr. Babu Elena!
Timp ramas: 00 ore
Cumparate: 25
Reducere: -88%
Pret intreg: 400 lei
49 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
6 Luni cu dinti sanatosi! Doar 49 lei lei in loc de 400 lei pentru Abonament dentar: Consultatie + Plan de tratament + 2 Detartraj cu ultrasunete + 2 Periaj Profesional + 2 Air-Flow + 2 Tratamente inflamatorii + 2 Obturatii compozit simple, numai la Cmi Dr. Babu Elena!

Detartrajul cu ultrasunete este o metoda noua de curatare a dintilor fara a cauza durere. Pentru multe persoane, detartrarea dintilor este o tortura, cavitatea bucala fiind o zona foarte sensibila. Inainte de introducerea ultrasunetelor, curatarea dintilor se facea manual, cu diverse instrumente care puteau rani dintii.

Placa bacteriana reprezinta principala cauza a aparitiei cariilor si afectiunilor paradontale. Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori printre care si lipsa unei igiene orale corecte. Bacteriile care se acumuleaza sub gingie produc enzime, care distrug dintele. Pentru a evita aparitia bolilor paradontale este necesara indepartarea tartrului.

Periajul profesional are ca scop inlaturarea placii bacteriene de pe suprafata dentara, indepartarea discromiilor dentare externe, cauzate de alimente si tutun si indepartarea depunerilor de tartru fixate superficial.