Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Microciparea, solutia salvatoare! Ai grija de el! Doar 49 lei in loc de 198 lei pentru Microcipare + Consultatie + Taiat unghii + Toaleta urechii + Vidare glande perinale + Toaleta oculara doar la Animal Help!
Timp ramas: 00 ore
Cumparate: 25
Reducere: -75%
Pret intreg: 198 lei
49 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Microciparea solutia salvatoare! Doar 49 lei in loc de 198 lei pentru Microcipare + Consultatie + Taiat unghii + Toaleta urechii + Vidare glande perinale + Toaleta oculara doar la Animal Help!

Un animal fericit este un animal sanatos! Animalele,ca si oamenii sunt expuse in orice moment atacurilor din partea agentilor patogeni (bacterii, virusi). Un sistem imunitar puternic protejeaza impotriva acestor atacuri si astfel prietenul nostru necuvantator nu are de suferit.

Oferta include:
Doar 49 lei pentru

Microcipare,
Consultatie
Taiat unghii
Toaleta urechii
Vidare glande perinale
Toaleta oculara pentru caini si pisici

Aceasta oferta este pentru cateii si pisicutele de maxim 10 kg. Pentru cei ce depasec aceasta greutate se achita o taxa de aproximativ 5 lei/ 10 kg

Microcipul

CE ESTE MICROCIPUL?


Seringa microcip Microcipul ( se mai numeste si transporter) este un dispozitiv electronic, dedimensiuni reduse ( aproximativ cat un bob de orez ), care contine un cod unic ce poate fi citit cu ajutorul unui scanner special.

Microcipul este incapsulat intr-o sticla biocompatibila, rezistenta la apa, vibratii sau socuri, cu sistem antimigrare. Acesta este livrat impreuna cu o seringa de unica folosinta impachetata intr-un mediu steril, gata pentru a fi utilizata. Contine de asemenea si numar de 5-6 etichete autoadezive care au inscrise pe ele codul unic al microcipului. Aceste etichete le lipestc pe :pasaportul animalului, carnetul de sanatate, etc. Ele au menirea de a se face comparatia intre numarul inscris pe dispozitivul electronic si actele animalului microcipat.