Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Diham
Piele ciocolatie si un bronz seducator! Doar 59 lei in loc de 150 lei pentru un abonament solar 100 de minute doar la Dumsil Gym! Poti arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica tot timpul anului, piele bronzata si sanatoasa!
Timp ramas: 23 ore
Cumparate: 25
Reducere: -61%
Pret intreg: 150 lei
59 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Apeleaza la o metoda alternativa de bronzat pentru a te bronza fara dungi! Abonament solar 100 minute la doar 59 RON, numai la Dumsil Gym!

Ce poate fi mai seducator, mai senzual decat un bronz frumos, uniform si intens ca de ciocolata? Si asta e valabil pentru ambele sexe!


Oferta include:

Abonament solar 100 de minute doar 59 lei

Pentru ca stim ca sutem diferiti si avem preferinte diferite, inclusiv in materie de bronzat, am creat impreuna cu studioul de bronzare choco tanning un abonament la SOLAR ce va satisface cu siguranta orice pretentii in materie de bronzat: un bronz ciocolatiu, intens si uniform, obtinut foarte eficient si rapid, prin sedinte la 2-3 zile, un strat de bronz astfel incat sa pleci repede la mare, unde sa arati deja bine si sa-ti continui bronzarea fara griji pentru ca pielea va fi deja pregatita, sau un bronz discret, intretinut prin sedinte mai rare.

Bronzatul la solar este considerat mai sigur pentru piele decat expunerea directa la soare din mai multe motive. In primul rand bronzatul la solar este unul controlat prin limitarea clara a timpului de expunere. Melanina, pigmentul care da pielii aspectul de ciocolata, sunt filtrate, este stimilat de razele UV. In cazul solarului, razele UV sunt filtrate in timp ce in cazul razelor UV emise de soare, filtrarea nu mai este o certitudine din cauza rarefierii stratului de ozon.