Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Mall Vitan
Nu ratati, masaje intense de 50 min! Doar 79 Ron: 10 masaje cu Bambus/Relaxare cu Reflexoterapie, 50 min/sed! Exclusiv pentru doamne !
Timp ramas: 23 ore
Cumparate: 26
Reducere: -88%
Pret intreg: 650 lei
79 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Pret bomba la masaje! Doar 79 Ron: 10 masaje cu Bambus/Relaxare cu Reflexoterapie, 50 min/sed!

Tu ce alegi?

Tehnica masajului de relaxare reprezinta o mandrie a salonului Carina Beauty Salon fiind o combinatie armonioasa de tehnici ala masajului. Masajul de relaxare va fi executat cu mult profesionalism si pasiune.
Benefic tuturor persoanelor ce doresc sa-si recapete buna dispozitie, vigoarea ,energia,inducerea unui somn profund si linistitor precum si o musculatura destinsa si o piele bine hidratata.

50 de minute de masaj de relaxare va va echilibra energia vitala,va va scapa de incordare si stres iar procedura efectuata de 2 ori pe saptamana garanteaza refacerea totala a organismului,tonus psihic si fizic excelent si un zambet de invidiat.

Pentru asiatici, bambusul este o planta exceptionala care incarneaza linistea, alinarea si simplitatea. Supla si robusta, tija de bambus este un accesoriu de masaj excelent, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de masoterapeut

Masajul cu bete de bambus se poate face pe tot corpul, pe o anumita parte a corpului (talpi) sau facial. Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului.
Scopurile principale ale masajului cu bambus sunt de a relaxa organismul avand efecte de stretching si calmare, reactivand metabolismul, dar mai ales pentru tratarea celulitei. Masajul cu bambus este unul viguros cu caracteristici de reactivare, stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor si combaterea stresului,creat special pentru fata si corp.

Dupa o sedinta de masaj cu bete de bambus, trupul tau va fi plin de vitalitate Fiind un material pe cat de flexibil, pe atat de ferm, dar usor, si usor manipulabil, tijele de bambus aduc multiple beneficii corpului. Cele mai mari sunt stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine. Bambusul ploaie are o actiune de eliminare a toxinelor si de combatere a stresului. Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

BENEFICII

- Netezirea si fermitatea pielii;
- Tonifiere si lifting coporal;
- Micsorarea circumferintei corporale (4-5 cm) si accelerarea disparitiei - grasimilor;
- Diminuarea sau disparitia celulitei, in functie de gradul de celulita;
- Tratarea vergeturilor;
- Detoxifierea organismului;
- Drenaj limfatic;
- Intensificarea microcirculatiei;