Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Vrei adrenalina maxima? Ca mersul pe motor dar pe aripile cerului? Zbor cu motodeltaplanul doar 119 lei!! Cu doar 119 lei ai parte de 15 minute de zbor cu motodeltaplanul, in loc de 240 lei la Acvila Aeroclub! Ia-ti zborul si simte adrenalina la intensitate maxima!
Timp ramas: 23 ore
Cumparate: 25
Reducere: -50%
Pret intreg: 240 lei
119 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Ia-ti zborul! Cu doar 119 lei ai parte de 15 minute de zbor cu motodeltaplanul, in loc de 240 lei la Acvila Aeroclub!

Traieste experienta unica a zborului si simte adrenalina la intensitate maxima!
Descopera, in deplina siguranta si confort, frumusetea si beatitudinea zborului cu motodeltaplanul, supranumit plastic "motocicleta cerului", recunoscut unanim ca fiind cea mai sigura aeronava si care, totodata, iti ofera cea mai buna vizibilitate, cea mai pura senzatie de zbor, un autentic sentiment de libertate, cele mai frumoase senzatii si cel mai bun potential pentru aventura;

Primesti un zbor de 15 minute la bordul unui motodeltaplan de dubla comanda, pilotat de un instructor autorizat, cu mare experienta de zbor. Instructorul iti va face si o prezentare a aeronavei si iti va preda prima ta lectie teoretica despre tehnica pilotarii. Si, desigur, daca doresti, ulterior poti opta pentru a continua programul de pregatire teoretica si practica la sol si in zbor in vederea obtinerii licentei de pilot (termenii si conditiile continuarii programului de pregatire se discuta separat cu instructorul ales, acestea nefiind parti integrante ale prezentei oferte)!

Despre zbor si aparatele de zbor Zborul mecanic este efectuat de aparate mai grele decât aerul, care trebuie sa consume energie pentru a se ridica si a se mentine în aer. In acest scop se genereaza o forta care este opusa greutatii aparatelor respective, - portanta. Acest principiu este diferit de principiul plutirii corpurilor, folosit de aparate zburatoare aerostatice. Noi va propunem sa veniti la un zbor cu aparate ultrausoare, cea mai mica categorie de aviatie, la indemana oricui.
Aparatele ultrausoare sunt motoparapante, motodeltaplane, avioane ultrausoare, elicoptere ultrausoare, baloane ultrausoare, autogire, motoparasute. Aceste aparate au greutatea maxima la decolare de 450 Kg si cel mult doua persoane inclusiv pilotul. Pot sa aiba unul sau doua motoare, cu un singur plan sau biplane.

Vino sa traiesti aceasta unica si minunata experienta, aventura zborului cel mai pur, libertatea adevarata in starea ei de gratie, savureaza gustul cerului larg deschis, betia inaltimilor si perspectiva infinitului albastru!