Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Tineretului
Extractie Dinte cu Anestezie! Doar 22 lei  in loc de 150 lei pentru Consultatie de specialitate + Plan de tratament + Extractie dinte + Anestezie! Bonus: 50% reducere la Detartraj si periaj profesional!
Timp ramas: 07 ore
Cumparate: 25
Reducere: -85%
Pret intreg: 150 lei
22 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Doar 22 lei in loc de 150 lei pentru Consultatie de specialitate + Plan de tratament + Extractie dinte + Anestezie! Bonus: 50% reducere la Detartraj si periaj profesional!


Extractia dentara este o interventie ce consta in indepartarea unui dinte bolnav, care provoaca si intretine procesele patologice locale, regionale si generale ce nu pot fi rezolvate prin tratamente conservatoare.

Aceasta interventie chirurgicala poate fi efectuata fie de medicul dentist, fie de chirurgul maxilo-facial (acesta din urma avand o pregatire mult mai solida, in special in cazul aparitiei unor complicatii) .

Atunci cand bolile parodontale au determinat imbolnavirea severa a dintelui, dintele este mobil si slabit din structura sa de sustinere, iar dentistul il poate extrage cu ajutorul unui forceps, fara a realiza o interventie chirurgicala efectiva. Insa atunci cand procedura este complicata si riscanta este necesar ca un chirurg maxilo-facial sau un medic specializat in chirurgia orala sa realizeze extractia.

Dupa realizarea extractiei dentare sunt necesare copci pentru a sutura rana. Dintele extras poate fi inlocuit dupa o anumita perioada de vindecare de un implant, o lucrare protetica sau o punte dentara.

Inainte de a lua acesta decizie drastica, de a extrage un dinte, medicul dentist va discuta cu pacientul toate alternativele posibile de a salva dintele. Astfel incat se va apela la aceasta solutie doar daca paguba produsa nu mai poate fi reparata.

Indicatiile majore ale extractiei dentare sunt date de complicatiile cariilor si parodontopatiilor marginale, la care se adauga si traumatismele dento-maxilare.