Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Romana
Un zambet minunat! Doar 6 lei in loc de 220 lei pentru Consultatie de specialitate + Detartraj cu ultrasunete pentru ambele arcade + Periaj profesional + Fluorizare + Plan de tratament!  Bonus 40% reducere la albirea dentara cu lampa de albire! 
Timp ramas: 07 ore
Cumparate: 25
Reducere: -97%
Pret intreg: 220 lei
6 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Un zambet minunat! Doar 6 lei in loc de 220 lei pentru Consultatie de specialitate + Detartraj cu ultrasunete pentru ambele arcade + Periaj profesional + Fluorizare + Plan de tratament! Bonus 40% reducere la albirea dentara cu lampa de albire! Aceasta este oferta care dorim sa o activam.

Detartrajul ultrasonic indeparteaza piatra dentara supra si subgingivala, reducand numarul bacteriilor si fiind o unealta importanta in preventia si tratamentul bolilor parodontale. Detartrajul ultrasonic se efectueaza cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete, ce consta intr-o bagheta cu un varf ce produce vibratii ultrasonice. Eficienta aparatului se datoreaza combinatiei dintre vibratiile rapide si actiunea de curatare a apei.

Beneficiile detartrajului cu ultrasunete consta in eficienta crescuta a procedeului, reducerea efortului si a traumatizarii tesuturilor, indepartarea depozitelor pigmentare si comfortul pacientului.

Periajul profesional are ca scop inlaturarea placii bacteriene de pe suprafata dentara, indepartarea discromiilor dentare externe, cauzate de alimente si tutun si indepartarea depunerilor de tartru fixate superficial.

De ce este necesar periajul profesional?
Placa bacteriana dentara - factorul principal al aparitiei cariei dentare si a parodontopatiilor marginale (afectiune parodontala).

Placa bacteriana este reprezentata de microorganisme ce adera pe suprafata dintilor si nu poate fi indepartata prin jet de apa sau simpla clatire; este prezenta si pe suprafetele plombitelor, aparatelor ortodontice, lucrarilor protetice.