Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Mall Vitan
Zona Mall Vitan! Centrul specializat Slabire Absoluta! Pachet 100 de proceduri corporale si faciale pentru o un trup ideal! Doar 199 lei in loc de 2080 pentru 10 sedinte masaj la alegere + 10 sedinte Lifting facial + 10 sedinte Lifting Bust + 17 sedinte Slabire rapida + 17 sedinte Drenaj Limfatic + 5 impachetari + 17 sedinte Hidratare pe baza de collagen + 17 sedinte Tonifiere!
Timp ramas: 07 ore
Cumparate: 4
Reducere: -90%
Pret intreg: 2.080 lei
199 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Zona Mall Vitan! 100 de proceduri corporale si faciale, retrasare a siluetei, Slabire Garantata! Doar 199 lei in loc de 2080 pentru 10 sedinte masaj la alegere + 10 sedinte Lifting facial + 10 sedinte Lifting Bust + 17 sedinte Slabire rapida + 17 sedinte Drenaj Limfatic + 5 impachetari + 17 sedinte Hidratare pe baza de collagen + 17 sedinte Tonifiere!


>> 10 sedinte de masaj anticelulitic/ de relaxare/ cu bete de bambus/ reflexoterapeutic / somatic (30 min/ sedinta);
>> 10 sedinte de Lifting Facial (15 min/ sedinta);
>> 5 impachetari cu parafina / ceai verde (40 min/ sedinta);
>> 10 sedinte de Lifting pentru Bust
>> 17 proceduri de Hidratare pe baza de colagen;
>> 17 sedinte slabire rapida (fast-slim)
>> 17 sedinte de drenaj limfatic

Masajul cu bete de bambus este o tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura. Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici, iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa.
Cavitatia ofera aceleasi beneficii precum liposuctia, insa la un pret mult mai mic, fara durere si fara perioada de recuperare sau efecte secundare. Este cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei.
Beneficiile tratamentului cu ultrasunete sunt recunoscute de toata lumea prin: - efectul anticearcan si lifting facial - atenuarea nodulurilor celulitici si reconturarea adipozitatilor localizate - efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si vergeturilor
Prin urmarea consecventa a sedintelor de de lifting sani se obtin in medie 4 cm in plus la marirea sanilor. Actioneaza ca un lifting sani cosmetic, redand progresiv forma sanilor.
Ne-am propus sa te scapam de corvoada operatiilor estetice si de lifting, de frica de bisturiu, injectii si alte toxine introduse artificial pentru a imbunatati tonusul tenului. Luxul unui ten luminos, intinerit si lipsit de riduri, hidratat si radiind a sanatate se poate obtine si cu liftingul facial nechirurgical.

Te asteptam sa te convingi de rezultate! La Monaco Diva esti tratata ca o diva!