Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Doamna Ghica
Poti preveni cancerul de col uterin! Reducere Extrema, Pachet Amplu Analize HPV, Ecografie, Papanicolau si altele! Fa-ti analizele acum! Doar 259 Lei: Pachet Premium HPV (screening Cancer Col Uterin) + Ecografie Transvaginala + Test Babes papanicolau +Examen secretii vaginale ( 2 lame ) !
Timp ramas: 07 ore
Cumparate: 3
Reducere: -65%
Pret intreg: 750 lei
259 lei

Sold Out

Beneficii Termeni Partener Contact
Ingrijeste-ti Sanatatea! Pachet Exceptional de Analize Medicale! Orice femeie, la orice varsta va trebui sa realizeze macar o data in viata Testul HPV! Profitati de pachetul ginecologie oferit de Getadeal si realizeaza alaturi de testul HPV si altele analize pertinente, ecografie, colposcopie, totul la numai 259 lei!

Analizele HPV reprezinta o modalitate moderna si sigura de a va proteja sanatatea! Achizitionati pachetul oferit de Laboretica si Getadeal si veti beneficia de aparatura moderna si medici competenti.


Poti preveni Cancerul de col uterin! Cu numai 259 lei IN LOC DE 550 lei beneficiezi de Consultatie Ginecologie, Detectie si genotipare HPV, Testul Babes Papanicolau in mediu lichid, Ecografie transvaginala, (daca este cazul), 10 % discount la analizele de laborator timp de un an de zile. Asistenta medicala de exceptie, medici cu experienta, centru medical modern, laborator propriu specializat, tratament preferential. Pachete medicale oferite cu Reducere majora!
Acest Pachet medical complex cu examen citologic al colului uterin permite depistarea precoce a leziunilor precanceroase care au potentialul de a evolua spre cancer.

Una din 20 femei prezinta modificari anormale in structura celulelor. Majoritatea schimbarilor aparute in structura celulelor nu vor duce neaparat la cancer; este posibil ca ele sa necesite un tratament simplu, local. Totusi, in unele cazuri, celulele anormale necesita investigatii suplimentare (colposcopii, biopsii tinta, conizatii, electroexcizii cu examen histopatologic al produsului extirpat).

Centrul Laboretica func?ioneaz? din 2005, beneficiind de un spa?iu generos ?i modern amenajat. Înc? de la început s-a dorit un laborator performant de analize medicale ?i multiple dot?ri pentru o gam? larg? de explor?ri paraclinice. Intre timp s-au dezvoltat si alte ramuri, cum ar fi cea de obstretica ginecologie, beneficiind de acelasi regim de excelenta.

Pachetul include:
- Consultatie ginecologica
- Pachet screening cancer de col pentru 1 persoana - detectie/ genotipare infectie HPV (16/18 tulpini)
- Recoltare si analiza Babes Papanicolau ( recoltat in mediu lichid
- Ecografie transvaginala
- Secretie vaginala- cultura bacteriana
- Secretie vaginala - cultura fungi
- Interpretare medic specialist
- Prescriptie medicala

Ce cauzeaza cancerul de col uterin?
Unul din factorii etiologici ai cancerului de col uterin (cel mai important) poate fi virusul HPV (Human Papilloma Virus). In prezent virusul HPV este responsabil pentru 99% din cazurile de cancer de col uterin. Acest virus poate fi transmis in cursul actului sexual, iar uneori chiar in cazul contactului cutanat intim la nivelul regiunii genitale. Orice persoana, femeie sau barbat care are contact genital cu o persoana infectata poate contacta virusul HPV (chiar si fara a avea un contact sexual penetrant).

Factorii determinanti cheie ale infectiei cu HPV, atât pentru barbati cat si pentru femei, sunt legati de comportamentul sexual, incluzand varsta timpurie la care debuteaza viata sexuala, numarul mare de parteneri sexuali, existenta partenerilor multipli s.a. Un risc foarte crescut de infectare cu HPV este cel mai frecvent intalnit in cazul în femeilor tinere.

Care sunt recomandarile legate de screeningul legat de cancerul de col uterin ?
Se recomanda efectuarea screeningului (examenului citologic Babes Papanicolau anual, bianual sau la anumite intervale de timp indicate- 3 ani, 5 ani) de la varsta de 18 ani pana la 65 de ani.

Dupa 3 examinari citologice consecutive anuale normale, examinarile se pot efectua la un interval de 2-3 ani pentru femeile intre 18-49 ani; femeilor peste 50 de ani li se recomanda testarea la cca 5 ani.

Pentru femeile peste 65 de ani nu mai este necesara continuarea screeningului daca ultimele 2 testari Babes Papanicolau au avut un rezultat normal.