Ultimul castigator ADRIANA PUIU
Cumperi produse si
primesti bani inapoi
Reduceri la reduceri
Intra zilnic pe site
ca sa nu le ratezi!
Asistenta clienti
021.230.31.64
info@getadeal.ro
Lu - Vi: 0900-1800
Cumperi si Castigi


BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA!
Pentru ca sunteti clientii nostri preferati si pentru ca dorim sa devenim site-ul vostru preferat, am hotarat sa va recompensam pentru fiecare achizitie facuta! Asa s-a nascut programul ”Get a Deal pentru clientii perfecti!”. Orice cumparatura facuta pe www.getadeal.ro iti aduce puncte de fidelitate. Get a Deal iti ofera 3% din valoarea voucherelor cumparate sub forma de puncte de fidelitate denumite “Puncte GAD”. Primesti puncte GAD pentru orice cumparatura efectuata din newsletter-ul nostru. Poti folosi punctele GAD pentru achizitionare oricarui voucher de pe www.getadeal.ro (pentru o cumparatura poti folosi integral sau partial punctele GAD).

Valoarea punctelor de fidelitate reprezinta 3% din valoarea cumparaturilor si pot fi folosite oricand pentru achizitionarea ofertelor de pe www.getadeal.ro.

1 leu = 100 puncte GAD

Exemplu practic:
Daca achizitionezi o oferta in valoare de 100 lei vei primi 300 de puncte GAD in valoare de 3 lei.
Daca ai acumulat 2000 de puncte GAD in valoare de 20 lei si vrei sa cumperi un voucher de 15 lei, vei plati integral voucherul dorit cu punctele GAD si iti mai raman 500 puncte GAD. Daca doresti sa cumperi un voucher de 25 lei, vei achita 20 lei cu puncte GAD (2000 puncte GAD) si vei plati diferenta de 5 lei prin card bancar sau transfer bancar.

Imediat ce ai facut prima cumparatura vei primi punctele GAD pe care le vei putea vedea in contul tau de pe www.getadeal.ro . Tot acolo vei vedea si valoarea punctelor acumulate.
Pentru a primi puncte GAD trebuie sa cumperi accesand pagina www.getadeal.ro direct din newsletter!
Punctele GAD sunt valabile 12 luni.